Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 3487g22455kcal491.6g118.6g2126.9g610.2g
Vesi465g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g233g511kcal10.7g113.9g1.6g93g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g744g2291kcal0g572.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g50515kcal1004.6g1610.6g4257g1406.4g
Valittu annoskoko4928g25257kcal502.3g805.3g2128.5g703.2g
Annoskoko puolitettuna2464g12629kcal251.2g402.7g1064.3g351.6g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195