Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore2803g785kcal16.8g156.9g5.6g70.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g374g1046kcal71g0.1g82.2g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g701g273kcal23.1g21.7g10.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%701g1121kcal18.9g18.9g105.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu327g412kcal36g1g29.4g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9856g7275kcal331.6g397.2g465.6g140.2g
Valittu annoskoko4928g3637kcal165.8g198.6g232.8g70.1g
Annoskoko puolitettuna2464g1819kcal82.9g99.3g116.4g35.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727