Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 98g38kcal0.4g6.7g0.5g2.5g
Karpalo 102g33kcal0.4g3.5g0.7g3.3g
Vesi245g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow49g167kcal5.9g34.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g475kcal13.4g89g4.4g11.6g
Valittu annoskoko494g238kcal6.7g44.5g2.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna247g119kcal3.4g22.3g1.1g2.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832