Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 102g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Hirvenliha 82g92kcal17.3g0g2.5g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Herkkusieni 12g1.9kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g375kcal39.4g18.8g13.6g7.8g
Valittu annoskoko494g188kcal19.7g9.4g6.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna247g94kcal9.9g4.7g3.4g2g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881