Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 88g99kcal18.5g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Lanttu 53g15kcal0.5g2.4g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)70g21kcal0.7g2.8g0.3g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen2.6g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g384kcal44.2g27.8g7.4g9g
Valittu annoskoko494g192kcal22.1g13.9g3.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna247g96kcal11.1g7g1.9g2.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280