Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 37g7.3kcal0.3g1.1g0g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha123g203kcal23.3g0g12.3g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.5g8.8kcal0.4g0.1g0.8g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g131g66kcal2g9.6g1.7g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g70g18kcal0.8g2.7g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g713kcal55.8g37g35.6g6g
Valittu annoskoko494g357kcal27.9g18.5g17.8g3g
Annoskoko puolitettuna247g178kcal14g9.3g8.9g1.5g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484