Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g7.5g62kcal0g0g7.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g139g375kcal20.8g6.9g29.2g1.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g38g98kcal11.3g0.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g1200kcal68.2g36.2g87.2g10.4g
Valittu annoskoko494g600kcal34.1g18.1g43.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna247g300kcal17.1g9.1g21.8g2.6g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799