Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g6.3g45kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)71g11kcal1.4g0.7g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana988g1193kcal45.8g26.2g101g1.6g
Valittu annoskoko494g596kcal22.9g13.1g50.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna247g298kcal11.5g6.6g25.3g0.4g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.7g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678