PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika keltainen 47g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Riisi puuroutuva 78g268kcal4.7g59.1g0.5g1.8g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g63g38kcal0.6g3.3g2.5g0.2g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g9g37kcal3g0g2.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g6.2g6.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g995kcal21.6g144g34.2g9.2g
Valittu annoskoko494g498kcal10.8g72g17.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna247g249kcal5.4g36g8.6g2.3g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816