Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g271g163kcal4.1g35.3g0.3g2.4g
Nakki, keskiarvo 113g263kcal12.8g1.3g23.2g0g
Kananmuna, paistettu 62g125kcal7.9g0.2g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g17g152kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana988g1421kcal50.4g76.4g101.8g5.8g
Valittu annoskoko494g710kcal25.2g38.2g50.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna247g355kcal12.6g19.1g25.5g1.5g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094