Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1200g289kcal21.7g26.4g3.6g27.6g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g400g1000kcal56g13.6g80g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g57kcal2.2g2.2g4.4g0.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g3203kcal191.8g172g177.8g61.4g
Valittu annoskoko4932g1601kcal95.9g86g88.9g30.7g
Annoskoko puolitettuna2466g801kcal48g43g44.5g15.4g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607