Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)2550g2933kcal150.4g357g104.5g79g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1050g1418kcal231g0g52.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora150g225kcal2.4g5.2g22.5g0g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 120g371kcal4.2g3.7g37.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9870g10878kcal782.8g754.6g530.8g163.2g
Valittu annoskoko4935g5439kcal391.4g377.3g265.4g81.6g
Annoskoko puolitettuna2468g2720kcal195.7g188.7g132.7g40.8g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860