Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g336g528kcal73.3g0g23.9g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 560g308kcal9g73.8g1g4.8g
Sieni tatti, hapero 56g16kcal1g1.6g0.3g1.1g
Maustepippuri, annos 1g5.6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk28g11kcal0.5g2.1g0g1.4g
Vesi3361g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali168g36kcal2g5.7g0.3g3.5g
Voi, 1 tl, 5 g21g153kcal0.2g0.2g16.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g14g23kcal2.4g3g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9870g2392kcal184g220.4g87.2g42.4g
Valittu annoskoko4935g1196kcal92g110.2g43.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna2468g598kcal46g55.1g21.8g10.6g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936