Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g2170g2755kcal186.6g431.7g28.2g49.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)100g180kcal1.8g3.5g17g2.6g
Paseerattu tomaatti rainbow1669g584kcal16.7g115.2g8.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton334g534kcal26.7g13.4g43.4g0g
Oltermanni 9% (Valio)240g505kcal74.5g0g21.6g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon100g230kcal14g1.5g18g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 267g607kcal13.5g46.8g37.6g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g10824kcal669.2g1230g348.4g138g
Valittu annoskoko4940g5412kcal334.6g615g174.2g69g
Annoskoko puolitettuna2470g2706kcal167.3g307.5g87.1g34.5g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872