Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3338g1281kcal33.4g230.3g6.7g83.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g668g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Hunaja 134g441kcal0.7g107.9g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)100g644kcal15.6g14.5g59.1g7g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g668g2192kcal160.2g0g166.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g10067kcal437.2g769.4g534.8g203.4g
Valittu annoskoko4940g5034kcal218.6g384.7g267.4g101.7g
Annoskoko puolitettuna2470g2517kcal109.3g192.4g133.7g50.9g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756