Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle2651g3446kcal172.3g530.2g79.5g132.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Korianteri, annos 10g50g10kcal1g2g0.3g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1675kcal49.7g341.7g5.9g17.1g
Korianteri, tuore, annos 20g450g90kcal9g18g2.3g13.5g
Sinappi 50g66kcal2.2g7.1g3g0.9g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g14842kcal492.4g1925.6g586.6g380.8g
Valittu annoskoko4940g7421kcal246.2g962.8g293.3g190.4g
Annoskoko puolitettuna2470g3711kcal123.1g481.4g146.7g95.2g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161