Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1200g3000kcal132g192g192g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g960g1363kcal120g2.9g98.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Etikkapunajuuri 400g142kcal4g26.8g0.8g7.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g960g3168kcal19.2g24g336g0g
Ranskankerma, Milbona800g2328kcal18.4g24g240g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Sinappi 128g168kcal5.6g18g7.7g2.2g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g20851kcal613.2g678.8g1753.4g35g
Valittu annoskoko4940g10426kcal306.6g339.4g876.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna2470g5213kcal153.3g169.7g438.4g8.8g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388