Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 833g201kcal15.1g18.3g2.5g19.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1107kcal126.7g0g66.7g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g833g169kcal5g31.7g2.5g11.7g
Kesäkurpitsa zucchini 833g150kcal4.7g20.8g3.3g5.8g
Oliiviöljy 23g206kcal0g0g23.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g417g500kcal14.2g15g41.7g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g833g1000kcal19.2g40g83.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9880g6936kcal382.8g299.6g448.6g90.4g
Valittu annoskoko4940g3468kcal191.4g149.8g224.3g45.2g
Annoskoko puolitettuna2470g1734kcal95.7g74.9g112.2g22.6g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482