Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1575g1199kcal29.6g244.1g3.2g15.8g
Purjosipuli 193g44kcal3.5g4.6g0.4g4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g700g371kcal39.9g37.1g6.3g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton263g473kcal11.8g14.4g39.4g10.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g98g118kcal2.4g5.9g8.8g1.5g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9884g4416kcal174.8g612.6g116.2g65.8g
Valittu annoskoko4942g2208kcal87.4g306.3g58.1g32.9g
Annoskoko puolitettuna2471g1104kcal43.7g153.2g29.1g16.5g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035