Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g27g240kcal0g0g26.7g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1066g1770kcal202.6g0g106.6g0g
Sipuli 389g118kcal4.9g18.7g0.8g6.6g
Kesäkurpitsa zucchini 773g140kcal4.3g19.3g3.1g5.4g
Tomaatti 373g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 11g31kcal1.2g1.6g2.2g0.1g
Ruokosokeri13g54kcal0g13.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g800g2639kcal127.9g495.7g16g48g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1333g392kcal7.5g70.6g2.7g25.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g10993kcal705.2g1272.8g318.8g182.4g
Valittu annoskoko4944g5497kcal352.6g636.4g159.4g91.2g
Annoskoko puolitettuna2472g2748kcal176.3g318.2g79.7g45.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413