Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1870g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1042g341kcal6.5g57.9g2.1g26.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 321g243kcal6g49.4g0.6g3.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1068g412kcal1.7g87.2g1g16g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g69g115kcal12.1g14.8g0.8g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)534g855kcal14.4g14.4g80.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g27g99kcal0.3g22.4g0.8g0g
Basilika, tuore 5.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g4131kcal82.4g492.4g170.8g93g
Valittu annoskoko4944g2066kcal41.2g246.2g85.4g46.5g
Annoskoko puolitettuna2472g1033kcal20.6g123.1g42.7g23.3g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548