Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus700g455kcal11.2g105g0.7g9.8g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä800g544kcal24.8g96g5.6g24g
Atria broilerin fileesuikale naturell1400g1540kcal322g0g29.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g44g123kcal3.7g7.5g8.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9888g5324kcal723.4g417g88.2g67.8g
Valittu annoskoko4944g2662kcal361.7g208.5g44.1g33.9g
Annoskoko puolitettuna2472g1331kcal180.9g104.3g22.1g17g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084