Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.9g0.4g2g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g12g42kcal0.4g9.7g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 100g113kcal21.2g0g3g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Sieni tatti, hapero 20g5.5kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1295kcal57.2g90.8g76.4g10g
Valittu annoskoko495g647kcal28.6g45.4g38.2g5g
Annoskoko puolitettuna248g324kcal14.3g22.7g19.1g2.5g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282