Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 128g242kcal34.6g0g11.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 86g11kcal1g0.8g0.2g0.9g
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti, tuore180g37kcal1.1g6.9g0.5g2.5g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix14g6.8kcal0.2g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g640kcal75.8g24.2g26.2g8.2g
Valittu annoskoko495g320kcal37.9g12.1g13.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna248g160kcal19g6.1g6.6g2.1g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763