Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 249g137kcal4g32.7g0.4g2.1g
Kananmuna, keitetty 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g50g180kcal14g0.9g13g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g50g50kcal9.5g0.4g1.2g0g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.5g54kcal0g0g6g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1220kcal73.8g81.8g67.6g9g
Valittu annoskoko495g610kcal36.9g40.9g33.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna248g305kcal18.5g20.5g16.9g2.3g
Arvot/100g100g123kcal7.5g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576