Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 56g400kcal0.4g0.2g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 9g8.1kcal0.3g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Anjovis 30g78kcal8.8g2.9g3.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 38g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Purjosipuli94g18kcal1.7g2.3g0.2g2g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pizzajuusto, valio38g128kcal9.4g0g9.8g0g
Muna, annos 60g23g20kcal1.7g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g2318kcal93g153g147.2g11g
Valittu annoskoko495g1159kcal46.5g76.5g73.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna248g580kcal23.3g38.3g36.8g2.8g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831