Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys60g78kcal12g0g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Pakaste vihanneksia125g50kcal3.7g6.9g1.2g3.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g630kcal51.8g21.2g38g7.8g
Valittu annoskoko495g315kcal25.9g10.6g19g3.9g
Annoskoko puolitettuna248g158kcal13g5.3g9.5g2g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298