Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 338g566kcal73.4g0g30.3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g2244kcal148.4g5.8g180.8g2g
Valittu annoskoko495g1122kcal74.2g2.9g90.4g1g
Annoskoko puolitettuna248g561kcal37.1g1.5g45.2g0.5g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037