Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 250g40kcal1.9g5g0.2g5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Nokkonen 10g4.3kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g50g8.5kcal0.8g1.3g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g308kcal9.4g24g17g16g
Valittu annoskoko495g154kcal4.7g12g8.5g8g
Annoskoko puolitettuna248g77kcal2.4g6g4.3g4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738