Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g315g599kcal56.8g0g41g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.7g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.3g8.6kcal0g2.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1281kcal115.8g15.8g82.8g1g
Valittu annoskoko495g641kcal57.9g7.9g41.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna248g320kcal29g4g20.7g0.3g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215