Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 197g36kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.7g0g29.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g22g75kcal4.4g0g6.4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g8.8g31kcal1.8g0.3g2.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl22g79kcal0.4g0.6g8.3g0g
Juusto, keskiarvo 66g230kcal16.5g0.2g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1741kcal109.8g12g139g2.8g
Valittu annoskoko495g871kcal54.9g6g69.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna248g435kcal27.5g3g34.8g0.7g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238