Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 158g55kcal7.3g3.1g0.5g3.9g
Aura Gold homejuusto, Valio39g134kcal7.9g0g11.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%44g53kcal1.3g2g4.4g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g4.4g11kcal0.2g1g0.7g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6.6g7.4kcal0g1.5g0g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana991g542kcal34.4g18.6g34g9g
Valittu annoskoko495g271kcal17.2g9.3g17g4.5g
Annoskoko puolitettuna248g136kcal8.6g4.7g8.5g2.3g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675