Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g540g3136kcal118.2g107.4g273.1g0g
Leseseos (3 viljan)157g401kcal26.1g53.5g9.6g47.2g
Voi 225g1631kcal2.7g0.9g182.8g0g
Valkuainen (100g)180g76kcal17.6g2.7g0.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1799g3514kcal336.3g0g242.9g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g337g69kcal2g12.8g1g4.7g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.8g1.5g50.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g675g1889kcal16.9g23.6g188.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper315g913kcal81.9g0g66.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g24792kcal1332.8g426.4g2031.4g111.4g
Valittu annoskoko4950g12396kcal666.4g213.2g1015.7g55.7g
Annoskoko puolitettuna2475g6198kcal333.2g106.6g507.9g27.9g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179