Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1353g744kcal21.6g178.3g2.3g11.5g
Kananmuna kuoreton 1984g2830kcal248g6g203.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 126g1116kcal0g0g126.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 541g1230kcal27.4g94.8g76.2g31.4g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g271g974kcal62.2g0g81.1g0g
Sipuli (kuorittu)496g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g14055kcal731.2g605.8g980.2g102.6g
Valittu annoskoko4950g7028kcal365.6g302.9g490.1g51.3g
Annoskoko puolitettuna2475g3514kcal182.8g151.5g245.1g25.7g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675