Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale510g1632kcal61.2g0g153g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Suolasienet (rouskuja)750g150kcal12g37.5g3.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk2400g643kcal14.4g127.2g4.8g33.6g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g30g6.9kcal0.2g1.4g0.1g0g
Basilika, kuivattu 30g76kcal4.3g6.1g1.2g12.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9912g9377kcal229.4g449.8g748.4g113.4g
Valittu annoskoko4956g4689kcal114.7g224.9g374.2g56.7g
Annoskoko puolitettuna2478g2344kcal57.4g112.5g187.1g28.4g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943