Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g58g210kcal16.3g1.2g15.8g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g175g39kcal1.8g7.9g0g3.5g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Seiti fileitä Findus117g82kcal18.7g0g0.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g29g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g58g47kcal1.5g2.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana992g984kcal79.4g30.2g60.6g9g
Valittu annoskoko496g492kcal39.7g15.1g30.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna248g246kcal19.9g7.6g15.2g2.3g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168