Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g150g369kcal27g0.8g9g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl11g101kcal0g0g11.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g20.9g0.3g1.4g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g1210kcal61.8g47.6g44.8g4.2g
Valittu annoskoko497g605kcal30.9g23.8g22.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna248g302kcal15.5g11.9g11.2g1.1g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205