Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green45g147kcal10.8g22.1g0.5g5.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g94g33kcal1.5g6.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g657kcal46.8g61.8g22.2g15g
Valittu annoskoko497g328kcal23.4g30.9g11.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna248g164kcal11.7g15.5g5.6g3.8g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587