Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 197g69kcal9.1g3.8g0.6g4.9g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima15g59kcal4.4g0g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 49g161kcal1g1.5g17.1g0g
Pekoni, paistettu 11g58kcal1.8g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g1689kcal111.4g10.6g132.2g9.8g
Valittu annoskoko496g844kcal55.7g5.3g66.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna248g422kcal27.9g2.7g33.1g2.5g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886