Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 160g447kcal24g41.6g6.9g62.4g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki800g448kcal68g40g1.6g0g
Tonnikala vedessä 1200g1253kcal269.3g0g18g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g400g440kcal72g8g12g0g
Oliivi400g440kcal5.6g18.8g44g17.6g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti80g400kcal19.9g26.6g23g22.7g
Soijakastike 160g97kcal8.3g15.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g11267kcal1128.2g372.6g547.8g259g
Valittu annoskoko4960g5634kcal564.1g186.3g273.9g129.5g
Annoskoko puolitettuna2480g2817kcal282.1g93.2g137g64.8g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449