Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 499g504kcal6.4g24.2g40.9g8.6g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 449g341kcal20.2g57.9g0.9g4.5g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2493g1496kcal24.9g112.2g99.7g15g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1446g1590kcal361.4g0g14.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g449kcal0g0g49.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g8760kcal825.8g388.6g411.6g56.2g
Valittu annoskoko4960g4380kcal412.9g194.3g205.8g28.1g
Annoskoko puolitettuna2480g2190kcal206.5g97.2g102.9g14.1g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481