Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g401g2930kcal4g4g321.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 783g2685kcal79.7g547.8g9.4g27.4g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 401g345kcal12.4g17.7g24.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g682g139kcal4.1g25.9g2g9.6g
Oliivi kivetön musta rainbow201g361kcal1.2g11.4g34.1g0g
Katkarapu 803g549kcal115.9g0g8.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%803g1284kcal21.7g21.7g120.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 401g1519kcal111.9g0g120.4g0g
Muna, annos 60g482g422kcal36.4g4g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g20473kcal774.8g1266g1339g74g
Valittu annoskoko4960g10236kcal387.4g633g669.5g37g
Annoskoko puolitettuna2480g5118kcal193.7g316.5g334.8g18.5g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460