Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g400g1772kcal88g4g156g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g267g747kcal48g1.3g61.3g0g
Bataatti, kuorittu 933g755kcal14.7g157.1g0.5g28g
Porkkana, keskikokoinen 65g267g75kcal1.6g15.9g0.5g6.7g
Paprika vihreä 400g85kcal3.8g10g1.2g7.6g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g533g587kcal122.7g0g10.7g0g
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)93g37kcal1.4g5.6g1.4g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g533g411kcal8g53.3g18.7g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g9286kcal589.2g554.4g503g128.8g
Valittu annoskoko4960g4643kcal294.6g277.2g251.5g64.4g
Annoskoko puolitettuna2480g2322kcal147.3g138.6g125.8g32.2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740