Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g401g1363kcal34.1g288.6g7.2g28.1g
Kesäkurpitsa1002g170kcal4g25.1g6g7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)251g28kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1002g1034kcal34.6g180.4g10.6g29.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1503g526kcal15g103.7g7.5g21g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)401g722kcal92.2g0g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g7847kcal370.2g1231.6g130.2g186.6g
Valittu annoskoko4960g3924kcal185.1g615.8g65.1g93.3g
Annoskoko puolitettuna2480g1962kcal92.6g307.9g32.6g46.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349