Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1803g379kcal59.5g34.3g0g45.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit2254g383kcal36.1g49.6g4.5g42.8g
Voi 406g2943kcal4.8g1.6g329.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g505g1414kcal95.9g0.2g111.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g10238kcal392.6g171.4g891g175.8g
Valittu annoskoko4968g5119kcal196.3g85.7g445.5g87.9g
Annoskoko puolitettuna2484g2560kcal98.2g42.9g222.8g44g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584