Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2248g382kcal36g49.5g4.5g42.7g
Nakki, keskiarvo 540g1258kcal61.5g6.3g111.1g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g135g728kcal0.3g0.4g80.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g386kcal11.5g78.7g1.3g3.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1798g594kcal59.3g88.1g0g0g
Aurajuusto135g459kcal27g0g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g7613kcal391.2g446g473.8g93.4g
Valittu annoskoko4968g3807kcal195.6g223g236.9g46.7g
Annoskoko puolitettuna2484g1903kcal97.8g111.5g118.5g23.4g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140