Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2042g598kcal19.2g91.9g8.2g38.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)480g586kcal10.6g130.7g1.4g3.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 300g683kcal42g5.1g54g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 165g229kcal20.6g0.5g16.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio300g195kcal4.5g12.6g15g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)300g781kcal78.1g4.5g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g10286kcal814g512.4g534.8g96g
Valittu annoskoko4968g5143kcal407g256.2g267.4g48g
Annoskoko puolitettuna2484g2572kcal203.5g128.1g133.7g24g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736