Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 723g550kcal13.6g112g1.4g7.2g
Porkkana 1265g413kcal7.8g70.3g2.5g32.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g723g144kcal8.7g23.1g2.5g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 1807g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g452g1265kcal85.8g0g99.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g4745kcal231.8g410.8g211.6g94.6g
Valittu annoskoko4968g2372kcal115.9g205.4g105.8g47.3g
Annoskoko puolitettuna2484g1186kcal58g102.7g52.9g23.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529