Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1800g315kcal32.9g7.2g9g34.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Vesi1080g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai144g504kcal17.3g102.2g3g4.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1440g1224kcal20.2g63.4g100.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g144g1051kcal1.4g1.4g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g6382kcal153g383g457.4g89.2g
Valittu annoskoko4968g3191kcal76.5g191.5g228.7g44.6g
Annoskoko puolitettuna2484g1596kcal38.3g95.8g114.4g22.3g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525