Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2998g1897kcal89.9g143.9g104.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 974g3343kcal99.3g682.1g11.7g34.1g
Kananmuna 50g(kpl)600g756kcal66g1.8g54g0g
Sokeri90g365kcal0g89.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Rypsiöljy 270g2386kcal0g0g269.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9936g17782kcal510.4g1906.6g880.8g68.2g
Valittu annoskoko4968g8891kcal255.2g953.3g440.4g34.1g
Annoskoko puolitettuna2484g4446kcal127.6g476.7g220.2g17.1g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304268